Referenties

IEP, Nijmegen

Bureau Jeugdzorg, Tilburg

Strabrecht College, Geldrop

MEE Noord-Midden Limburg , Roermond

Gemeente Eindhoven

Constructiebedrijf Van Lierop B.V., Heeze

VIRO Engineering, Hengelo

Tinnemans Automaterialen, Helmond

Savant Zorg, Mierlo

SBO Het Baken, Oss (Optimusscholen)

Bosch Transmission Technology, Tilburg

Capgemini, Utrecht

Trouw Nutrition, Deventer

Muziekgebouw, Eindhoven

Gemeente Venray

Jan van Brabantcollege, Helmond

 

Testimonials

René (Gemeente Eindhoven): Christine is een coach met een groot analytisch vermogen en grote vakbekwaamheid. Betrokken, kritisch, ruimdenkend en concreet. Een echte vakvrouw!

Marieke (Bureau Jeugdzorg): Christine heeft mij stapsgewijs en via een oplossingsgerichte wijze enorm geholpen met een aantal dilemma’s en levensvragen. Zij is een warme persoonlijkheid waardoor ik mij direct bij haar op mijn gemak voelde. Ze is belangstellend en oordeelloos, waardoor ik grote stappen vooruit heb gezet.

Ellen (Strabrecht College): Christine heeft mij geleerd om anders tegen het leven en de daarbij behorende problemen en valkuilen aan te kijken. Mijn manier van denken is drastisch veranderd. Ik heb geleerd niet te oordelen en mijzelf en anderen in hun waarde te laten. Ik geniet veel meer van datgene wat op mijn pad komt.

Stefan (VIRO Engineering): door haar persoonlijke en doelgerichte aanpak heb ik inzicht gekregen in mijn “burnout strategie“. Ik heb geleerd om mijn valkuilen te zien en er omheen te lopen, in plaats van erin te stappen. Ik respecteer nu de grenzen van mijn lichaam en heb heel anders tegen mijn situatie leren aankijken. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt en kan nu weer op eigen kracht verder.

Peggy (MEE NML): Christine heeft mij geholpen bij het afbreken van mijn “muur” en heeft mij geholpen om mijn eigen persoonlijke kracht te ontdekken en te gebruiken. Ik ben haar daarvoor heel dankbaar. Het leven lacht mij weer toe! 

Mieke en Lars (relatietherapie ouder echtpaar): Onze relatie was ingedut en we leefden langs elkaar heen. Door de relatietherapie “zien” wij elkaar weer, we kunnen weer met elkaar lachen en luisteren veel beter naar wat de ander zegt. Onze onderlinge communicatie is sterk verbeterd waardoor ook de liefde weer is opgebloeid. Onze relatie heeft zich enorm verdiept.

Bep en Albert (relatietherapie ouder echtpaar): Je hebt een aanzienlijke bijdrage geleverd aan ons levensgeluk. Pluim op je hoed! Heel veel dank daarvoor.

Mieke (Mindfulness Basiscursus): Jij weet een prettige sfeer van veiligheid te scheppen in de groep. Het was soms confronterend, maar ik voelde me vanaf het begin op de juiste plek, het gaf mij het steuntje in de rug dat ik op dat moment hard nodig had. 

Angela (Mindfulness Verdiepingscursus): Ik ben weer een stapje verder in mijn ontwikkeling en ik heb heel veel geleerd. Ik kan nu alles beter op zijn plek laten vallen. De sfeer in de groep was heel fijn en veilig, dank!

Bram (Mindfulness Basiscursus): heel veel dank voor de nieuwe inzichten die je mij hebt gegeven. Het was heel leerzaam en er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. Ik kan mijn stress nu veel beter hanteren, mezelf beter ontspannen en ik kies nu voor die dingen die ik leuk en belangrijk vind. 

 

Christine Beenhakker
KvK : 171 617 60
BTW identificatienummer: NL001164973B46
Tel : +31 (0)646 216 903