Persoonlijke ontwikkeling

Wat zijn mijn sterke kanten? Waarin wil ik mij nog verder ontwikkelen zodat ik klaar ben voor de volgende stap in mijn carrière? Ik krijg de laatste tijd nogal wat kritiek en ik wil er wat mee, maar hoe? Ik heb moeilijkheden met het leiden van mijn (management)team, hoe breng ik daar verbetering in? Hoe pas ik mijn kennis en kunde effectief in de praktijk toe?

Om antwoord te vinden om deze en andere persoonlijke vragen, is een individueel coachingstraject op maat een goede keuze. Persoonlijke coaching geeft managers en professionals meer inzicht in vraagstukken rond hun persoonlijke effectiviteit en functioneren of hun (loopbaan)ontwikkeling. Ook voor wie hulp nodig heeft bij acute moeilijkheden, ernstige functioneringsproblemen ervaart of anderszins vastloopt op het werk en/of privé, is een individueel coachingstraject heel effectief. 

Online assessment

Niemand heeft de wijsheid volledig in pacht. Een online assessment biedt waardevolle informatie als ondersteuning bij jouw oordeelsvorming en maakt op een snelle en toegankelijke manier kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden inzichtelijk.

shutterstock_186123524 (1)

De volgende professionele tests kunnen worden ingezet bij loopbaanvragen, coaching of selectieprocedures:

– Big Five persoonlijkheidstest
– Kerntyperingstest
– DISC profiel
– Professionele competentietest
– IQ test
– Beroepskeuzetest
– Professionele studiekeuzetest

Het testrapport wordt met de cliënt c.q. werkgever nabesproken en geanalyseerd. 

Coachingstraject op maat

Tijdens het intakegesprek onderzoeken we wat de vraagstelling is en stellen een heldere en haalbare doelstelling op. Vervolgens wordt een offerte/coachingsovereenkomst opgesteld, waarin het plan van aanpak in hoofdlijnen, de financiële investering en afspraken over vertrouwelijkheid worden vastgelegd. De omvang van de gespreksfrequentie hangt sterk af van de aard en urgentie van de vraagstelling. Als richtlijn kun je denken aan 10 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur in een periode van 3 tot 6 maanden. 

Aan het einde van het traject vindt een gezamenlijke eindevaluatie plaats. Hierin wordt duidelijk in hoeverre de doelstellingen zijn bereikt en of nog vervolgstappen noodzakelijk zijn. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Christine Beenhakker
KvK : 171 617 60
BTW identificatienummer: NL001164973B46
Tel : +31 (0)646 216 903