Coaching op het werk

Soms werk je niet meer prettig. Je hebt vragen als: hoe wil ik verder met mijn baan? Wat is voor mij een volgende stap? Wat zijn mijn sterke kanten? Waarin wil ik mij nog verder ontwikkelen? Of je hebt net gehoord dat je wordt ontslagen. Het verlies van een baan is moeilijk en heel ingrijpend. Gevoelens van onzekerheid spelen je parten en je vraagt je af “wat nu?”.

Als je iets wilt kunnen, wat je nu nog niet kunt, of je wilt iets beter kunnen is coaching een heel goede manier om jezelf dat eigen te maken.


shutterstock_125061815Ik help je bij het ontdekken en inzetten van je eigen kracht en hulpbronnen, zodat jij jouw doelen kunt bereiken. Vaak liggen die doelen op het gebied van verbeteren van vaardigheden en competenties zoals bijvoorbeeld leidinggeven, presenteren of het ontwikkelen van managementkwaliteiten.

 

Wanneer is coaching nodig?

– bij loopbaanvraagstukken
– bij twijfels en vragen in werksituaties
– bij het verlies van je baan
– bij het verbeteren van competenties
– bij het onderzoeken van ondernemerschap
– voor het verbeteren van managementvaardigheden
– voor verbetering van zelfdiscipline of motivatie
– voor verbetering van persoonlijke effectiviteit

Informatiefolder Reflecta

 

Training

Reflecta geeft diverse trainingen aan zorgprofessionals en psychosociaal therapeuten op het gebied van NLP, Mindfulness en Mentale Ruimte Psychologie.

Training Mentale Ruimte en Depressie
Een 2-daagse training voor coaches, counsellors, psychologen, praktijkondersteuners POH GGZ en psychosociaal therapeuten voor de behandeling van depressie.
Trainingsdata: vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020
Kosten: € 495,00 inclusief lunch, koffie, thee en lesmateriaal.
Meer informatie over deze training vindt u in de Folder Training MSP-D

Inschrijfformulier Mentale Ruimte en Depressie

Training Mindfulness (MBCT) voor professionals
Een 4-daagse training voor zorgprofessionals voor de begeleiding van cliënten met behulp van Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). De opzet van de 8-weekse training wordt behandeld en geoefend alsook de diverse toepassingsmogelijkheden voor behandeling met MBCT, zoals bij stress, depressie en angst. Ook de toepassingsmogelijkheden van Mindfulness voor mensen met autisme, ADHD, borderline en hooggevoeligheid (HSP) komen uitgebreid aan bod. Naast handvatten voor de begeleiding van cliënten, biedt deze training ook veel inzichten voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Trainingsdata:
vrijdag 8 mei 2020
zaterdag 9 mei 2020
vrijdag 29 mei 2020
vrijdag 12 juni 2020
Kosten: € 690,00 inclusief lunch, koffie, thee en lesmateriaal

Inschrijfformulier MBCT voor professionals 2020

 

 

Christine Beenhakker
KvK : 171 617 60
BTW identificatienummer: NL001164973B46
Tel : +31 (0)646 216 903